Beste judoka ́s,
Dit seizoen heeft onze judoverenigingeen zeer positieve ontwikkeling doorgemaakt. We hebben 10 nieuwe leden erbij gekregen, 5 nieuwe sponsoren, een nieuwe identiteit en een prachtige website. Ondanks de corona crisis willen wij deze positieve trend doorzetten, ook volgend seizoen. Het zal tijd en energie vragen om deze trend door te zetten. Het doel is dat wij als judovereniging verder bouwen op de deze opwaartse trend.
Op 11 juni heeft er een bestuursvergadering plaats gevonden. Hieruit is gekomen dat Jack Martens (de voorzitter), tijdens de volgende ALV zal aftreden.

Hierdoor heeft de club nog maar 3 bestuursleden.

Het is cruciaal dat er op zeer korte termijn twee extra bestuursleden erbij komen.

Het is belangrijk dat de organisatorische last over meer schouders wordt verdeeld, om te voorkomen dat het huidige bestuur inklapt.

Daarom vragen wij twee dingen:
1. Zijn er ouders of 16+ leden die zich als (aspirant) bestuursleden geroepen voelen?
2. Zijn er mensen die in de activiteiten commissie een steentje willen bijdragen.

Maak je interesse bekend en stuur een Whatsappje aan 06-21220509 (Susanne).
We blijven vechten voor de club, maar jullie hulp is nu dringend nodig.

Judoclub Kawa No Mura

Jack Martens | 06-28137497