Geweldig nieuws:

Met ingang van 1 juli 2020 mogen we weer zonder beperkingen judoën en ook wedstrijden kunnen weer plaatsvinden. De afgelopen weken hebben we bij wind en hitte buiten gejudood of gewoon uithoudings- en krachttrainingen gevolgd.

Coronatrainingen:

De coronatrainingen komen bij deze m.i.v. 1 juli 2020 te vervallen en wij houden weer onze gewone traingstijden en locaties aan. Voor de trainingstijden en locatie zie Trainingstijden

Grubbenvorst verenigt:

KAWA NO MURA is onderdeel van de groep Grubbenvorst verenigt. Initiatief van de gemeente Horst aan de Maas. David Ryan heeft het mandaat gekregen om de vereniging bij Grubbenvorst verenigt te vertegenwoordigen.

Ledenwerving:

Onze inspanningen van de afgelopen weken om nieuwe leden te werven begint zijn vruchten af te werpen. We hebben een groot aantal nieuwe geïnteresseerden voor de proeflessen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar.

Judo sport iets voor jou? “7 keer gegooid is 8 keer opstaan”
Probeer het uit en meldt je aan voor gratis proeflessen.
Stuur een app naar tel. 06-21220509.

Afsluitingen seizoen 2020 voor de jeugd en senioren:

Dank je wel voor de ruime hoeveelheid aanmeldingen voor de jaarafsluitingen.
Het wordt super gezellig!

ALV:

De volgende ALV vindt plaats op 9 oktober 2020, 19:30 uur in de Smetenhof in Lottum.
Voorzitter Jack Martens zal dan aftreden als voorzitter. Op dit moment hebben we dan dus een vacature voor een nieuwe voorzitter!!

EHBO / BHV:

Wist je dat we 2 EHBO'ers / BHV'ers in de club hebben?
Namelijk Erik Derksen en Susanne Ryan.
Hopelijk niet nodig maar wel handig voor instapstages en wedstrijden.

JBN vertrouwenscontactpersoon:

Serge Westercappel
Email: Serge.westercappel@nocmsf.nl
Mobiel: 06-83043088 (ook bereikbaar via Whatsapp en voicemail)
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

T-shirts

De club T-shirts zijn klaar en kunnen besteld worden! Meer informatie hierover volgt nog.

Mededeling brieven

Hieronder vind je linkjes naar de mededeling brieven van Kawa No Mura welke regelmatig zullen verschijnen:

Mededelingen 28 juni 2020