Beste Leden,

We doen sinds kort mee met Sponsorkliks. Hiermee kan je onze club GRATIS sponsoren en dat kan door iedereen gedaan worden.
Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar: www.sponsorkliks.com

Als sponsordoel kan je onze vereniging invullen namelijk: Judovereniging Kawa No Mura

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Een greep uit een aantal bekende winkels zijn:
Cool Blue, Thuisbezorgd, Bol.com, Greetz, MediaMarkt, kleertjes.com, Albelli, Paradigit en Booking.com

Je kan op categorie zoeken of simpel door de winkel in te typen.
Geef het door naar iedereen (opa, oma, oom, tante, neef, nicht, vriendje of vriendinnetje) zodat we ook hier weer inkomsten mee kunnen genereren.

Wil je meer weten hoe het precies werkt, neem een kijkje op: www.sponsorkliks.com

Alvast bedankt,

Bestuur Judovereniging Kawa No Mura